Binnen het portfolio van MaXXus Communications krijgt Mobiel een steeds belangrijkere rol van betekenis. Vanuit MaXXusMobiel willen we nog meer focus leggen op mobiele communicatie. In 2015 zien wij een enorme verschuiving naar en in het gebruik van onder andere mobiel internet. Samsung introduceert Samsungs dunste smartphones, Galaxy A3, A5 en A7. Een stijlvol range aan toestellen met een scherm in 4.5, 5 of 5.5 inch, 4G verbinding en Power Saving Mode.

MaXXusMobiel verzorgt op een eenvoudige wijze orde in uw zakelijke abonnementen. Wij komen tijdig voor het aflopen van het abonnement met een onafhankelijk advies voor verlenging. Aan de hand van het laatste verbruik wordt gekeken welke provider hier het beste bij past en dat tegen de laagste kosten. Geen moeilijke fratsen met dure abonnementskosten en een hoge cash back, maar heldere en duidelijke lage maandkosten.

Nederland heeft een zeer dynamische mobiele markt. Nederlanders zijn altijd te motiveren om mee te gaan met de nieuwste trends en binnen Europa staat Nederland bekend als een interessante testmarkt. Dat we zo trendgevoelig zijn heeft mede te maken met de subsidie modellen die operators hanteren. Veel mensen zoeken na twee jaar alweer een nieuwe telefoon uit. Dit model gaat gedurende 2015 op de schop! De “gratis” telefoon mag niet langer in het abonnementsgeld verstopt worden. MaXXus ziet voor 2015 een enorme groei aan populariteit in SIM-only aansluitingen. Graag komen wij bij u op locatie om u verder voor te lichten over de ontwikkelingen op de snel veranderende mobiele markt.

Samsung introduceert nieuwste Galaxy A-lijn toestellen voor Zakelijk gebruik

mrt 2015 samsung

Samsung introduceert Samsungs dunste Smartphones, Galaxy A3, A5 en A7. Deze lijn is zeer binnenkort verkrijgbaar bij MaXXus. Het is de dunste smartphone van Samsung heeft een volledig metalen behuizing!

Deze nieuwe A lijn heeft een zeer professionele processor, de A3 en de A5 smartphone draait op een 1.2 GHz Quad-processor, welke taken naadloos verdeelt over de verschillende cores. Het grootste toestel, de A7, maakt gebruik van een Octa-core processor. De 8 processoren zorgen voor een lange accu duur door zichzelf uit te schakelen wanneer je ze niet gebruikt en deze processor helpt je al je apps perfect te managen.

De A-lijn Galaxy smartphones beschikken over een innovatief, luxe design en saMOLED scherm. Dit scherm het Adaptive display zorgen voor realistische kleuren op uw Samsung. De nieuw ontworpen interface biedt verschillende thema’s, ringtones, touch sounds en meldingen, die speciaal ontwikkeld zijn.

Deze nieuwe Galaxy A lijn van Samsung is speciaal geoptimaliseerd voor Social Media en het delen van favorieten momenten. Met de 4G verbinding bent u altijd online, voor inkomende oproepen, email en andere belangrijke (zakelijke) apps. Het toestel beschikt over een hoogwaardige camera, bij het model A3 een 8 megapixel camera en bij de A5en A7 een 13 megapixel camera.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer