Sennheiser heeft een nieuwe serie draadloze headsets ontwikkeld, de D10. Deze serie heeft een gestroomlijnd design en is verkrijgbaar in 3 varianten. Plantronics biedt twee mooie acties tot 31 maart: het model CS540 heeft een aantrekkelijke korting en bij een minimale aankoop van 3 headsets kunt u gebruik maken van de lopende cashback actie. Jabra brengt audio conferencing op een heel nieuw niveau met de Jabra Speak 510, een unieke draagbare speakerphone met Bluetooth.

mrt 2015 headsetSennheiser heeft een nieuwe serie draadloze headsets ontwikkeld, de D10. Deze serie heeft een zeer mooi design en is verkrijgbaar in 2 varianten, de USB variant en de DECT. Dit gestroomlijnde ontwerp van deze serie van Sennheiser is speciaal ontworpen voor de kantoorprofessionals die veel bellen met de bureautelefoon of via Unifed Communications. Kies als gebruiker zelf de gewenste draadstijl: de hoofdband of het oorhaakje. Bij beide heeft u een optimale geluidskwaliteit en met de Noice Canceling microfoon welke achtergrondgeluiden wegfiltert. Met deze headset kunt u met maximaal 4 headsets in conferentie gaan door extra headsets aan te melden. Deze oplossing is ook prima te gebruiken als meeluisteroplossing, wanneer de headset in de mute stand staat. 

Het basisstation bevat een magnetisch oplaadpunt waaraan de headset stevig zit bevestigd. De Sennheiser D10 is in minder dan 1 uur volledig opgeladen en heeft een spreektijd van 12 uur, genoeg voor een hele werkdag.

 Plantronics heeft twee mooie acties tot 31 maart 2015. De bekende CS540 heeft een zeer aantrekkelijke korting. Deze headset met normaal een prijs van € 249,00* kunt u nu voor € 179,00* bestellen bij MaXXus. De CS540 is een lichtgewicht headset van slechts 21 gram. Met de luxe uitstraling, de Noice Canceling microfoon, de verschillende draagstijlen en maar liefst een bereik van 120 meter heeft u een uitstekende headset in bezit. * Prijzen excl. Btw.
Ook heeft Plantronics tot 31 maart een cashback actie. Hoe werkt het?
Koop minimaal drie headsets en ontvang cashback.

  • CS 500 serie: € 30.00 per headset retour en bij inlevering van oude headsets € 40.00 retour
  • Savi 700 serie: € 35.00 per headset retour en bij inlevering van oude headsets € 45.00 retour
  • Voyager Legend serie: € 20.00 per headset retour

mrt 2015 reddotJabra brengt de audioconferencing op een geheel nieuw niveau met de Jabra Speak 510, te verkrijgen in diverse varianten. U kunt met deze speakerphone elke ruimte veranderen in een vergaderzaal. Met zijn intelligente microfoon en een krachtige speaker met 360 graden dekking zorgt deze speaker ervoor dat iedereen in de ruimte actief kan deelnemen aan het conferentiegesprek. Deze speaker is een professionele oplossing waarmee u waar en wanneer u maar wilt een gesprek kunt opzetten. Tevens heeft de Jabra Speak 510 een compact design en een draagtas waarmee hij makkelijk te vervoeren is. De Jabra Speak is verkrijgbaar in de verschillende varianten.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer