Waar sta jij?

 

Waar ben je? Ruim vijftien jaar geleden was het de vaste vraag om een telefoongesprek mee te beginnen. Waar ben je? We waren nog vol van de mobiele telefoon en het idee dat een telefoon niet meer op een bureau stond, maar overal opgenomen kon worden. 

 

Waar ben je? Anno 2014 stellen we de vraag niet meer. Altijd en overal bereikbaar zijn is een must geworden. Anno 2014 stelt MaXXus Communications daarom de nieuwe vraag: Waar sta je? 

 

Waar sta je met je bedrijf als het gaat om de snel veranderende ontwikkelingen in de wereld van telecom en ICT? Haal jij al het maximale uit de huidige mogelijkheden voor telefonie? Wendt jouw bedrijf al alle ICT-mogelijkheden aan om maximaal bereikbaar te zijn op de meest efficiënte manier? En, niet onbelangrijk, betaal je daar niet te veel voor? 

 

MaXXus Communications bundelt de meest actuele oplossingen voor de zakelijke telefonie in MVoice. Een dienstenpakket dat het vertrouwde werken met traditionele telefonie koppelt aan de oneindige mogelijkheden van werken in de cloud. Een dienstenpakket van bouwstenen waarmee we de beste oplossing ontwikkelen voor jouw bedrijf. 

 

Waar sta jij op het gebied van telefonie anno 2014? De vraag is niet alleen belangrijk nu de ontwikkelingen in de wereld van telefonie en communicatie een grote vlucht nemen. Ook de manier van werken in de meeste bedrijven verandert snel. Werknemers werken thuis, op locatie, maken gebruik van de flexibele werkplek of zijn voor zaken in het buitenland. Bereikbaarheid op iedere plek en op ieder gewenst moment is dus meer dan ooit van belang. Is jouw bedrijf hier klaar voor en weet de klant je nog te bereiken in de wirwar van telefoonnummers?

Met MVoice brengen we voor jou het beste van twee werelden samen: de klant blijft je bereiken op het vertrouwde vaste nummer, terwijl de inkomende gesprekken zonder moeite doorgaan naar de juiste persoon en de juiste plek, waar ook ter wereld. 

 

Zo is en blijft je klant koning zonder dat jij er extra werk aan hebt en zonder dat je er koninklijke prijzen voor betaalt. Mooi toch? 

 

Waar sta je?

 

MaXXus Communications zoekt het met je uit en geeft je een voorsprong op weg naar de toekomst.

 

vriendelijke groet en mijn medewerkers en ik hopen u snel te spreken,

Ron Raaphorst, MaXXus Communications

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer