Hosted Voice is een telefooncentrale in de cloud voor al uw vaste én mobiele telefonie. Geen telefooncentrale bij u op kantoor, maar wel alle functionaliteiten van een centrale via het netwerk van Tele2 Zakelijk. U behoudt uw telefoonnummers en uw medewerkers zijn overal en altijd bereikbaar. Hosted Voice is zeer schaalbaar en voorziet in overzichtelijke gebruikersprofielen.

 

 

Wat zijn de voordelen van Hosted Voice? 

U investeert niet in een kostbare telefooncentrale. De dienst is schaalbaar en u betaalt per gebruiker. U bepaalt zelf over welke functionaliteiten uw medewerkers beschikken.

 

Hoe werkt Hosted Voice?

U kunt afzien van de aanschaf van een kostbare telefooncentrale. Met Hosted Voice van Tele2 Zakelijk kan uw hele bedrijf onbeperkt bellen en uw vertrouwde telefoonnummers kunt u gewoon houden. Met de gebruikersprofielen beschikken uw medewerkers over een eigen telefonieoplossing die naadloos aansluit bij hun werkzaamheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Hosted Voice diensten? Neem contact op met onze sales afdeling voor informatie, 070 307 66 00.

 

 

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer