Realtime inzicht in uw bedrijfsgegevens, in uw wagenpark, in uw mensen en in uw apparaten. Dit is wat spotmaster biedt. Spotmaster levert kant-en-klare oplossingen om uw kostbaarste bezit goed te monitoren en indien nodig bij te sturen. Door middel van hard- en software weet u realtime wat er binnen en/of buiten uw bedrijf speelt en kunt u uw bedrijfsprocessen daar nog beter op afstemmen. Wanneer krijgt uw klant het product geleverd? Hoeveel uur heeft uw medewerker vandaag gewerkt? Waar bevindt machine X zich op dit moment?

Spotmaster levert en installeert deze producten zodat u niet alleen beter inzicht heeft maar ook uw bedrijfskosten en risico`s omlaag gaan. Dit is mogelijk door de eenduidige kilometerregistratie, een handige tool in communicatie met de belastingdienst, maar ook door het “val om” of gevaar alarm op diverse producten voor mensen die veel alleen werken. Daarnaast is weeweg communicatie met uw chauffeurs mogelijk, inclusief het automatische aanpassen van uw projectregistratie. Dit verhoogt de veiligheid en verlaagt de administratiedruk.


De prijs/kwaliteit verhouding maakt yellowspot, asset tracker en personal tracker geniaal en toch betaalbaar. Bovendien zijn deze drie compacte webbased track & tracé oplossingen eenvoudig te instaleren.

  • Yellowspot, het unieke online track & tracé systeem voor auto`s en andere voertuigen.
  • Asset tracker, in één oogopslag weet u waar uw waardevolle objecten zich bevinden.
  • Personal tracker, de ideale partner voor mobiele medewerkers die alleen werkenen extra risico lopen

 

Laat u verrassen door de gunstige prijsstellingen en mogelijkheden, neem contact met MaXXus op 070- 307 6666 en vraag ook naar de lopende acties.

 

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer