Vertrouwd in de cloud

Het beste van Unified Communications met beveiliging en betrouwbaarheid op enterprise niveau, gemaakt voor het midden- en klein bedrijf!

In grote ondernemingen is het al heel gewoon: het uitbesteden van bedrijfskritische diensten. Telefonie, spraak, data, het bevindt zich tegenwoordig allemaal in de cloud. Ook kleinere organisaties kunnen nu gemakkelijk en kostenbesparend hun communicatiemiddelen uitbesteden. Cloud Services is voor iedereen haalbaar!

 

    

 

Nog benieuwd over Siemens Openscape Cloud Services?

Bekijk de volgende filmpjes

Stap 2

Stap 3

Stap 4


Wat is communicatie in de cloud?
Bij clouddiensten gaat het om allerlei diensten ‘op afstand’. Een voorbeeld is dataopslag. Veel bedrijven en organisaties vertrouwen tegenwoordig volledig op het opslaan van kostbare data bij een externe partij. Het voordeel is dat u er altijd bij kunt, waar ter wereld u ook bent. Bij communicatie in de cloud is het net zo: al uw communicatiemiddelen worden beheerd en gebruikt vanuit een centrale server die niet bij u in het bedrijf staat.

De voordelen van communicatie uit de cloud?

Uw bedrijf of organisatie werkt anders dan vroeger. Medewerkers zijn niet altijd meer op kantoor; flexibel werken is heel gewoon. Mensen werken onderweg, bij de klant of thuis. Met clouddiensten is het mogelijk om alle externe medewerkers precies dezelfde functionaliteit te bieden als de mensen op kantoor, deze functionaliteiten vindt u op deze site onder Unified Communications.  Communiceren via de cloud betekent dat uw medewerkers verbinding kunnen maken via vrijwel elk apparaat (mobiel, laptop, pc) op elk netwerk. Bovendien betaalt u alleen voor wat u gebruikt: flexibeler kan niet.

Meer weten? Vul ons informatie formulier in of neem contact op met MaXXus op 070- 307 66 66.

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer