Zaken doen start met een gesprek.

  

Unify Harmonize your enterprise

 

Bent u klaar voor een gesprek met MaXXus over een nieuw bedrijf en een nieuwe visie?

  

U kent Unify als Siemens Enterprise Communications. Unify`s nieuwe visie geeft het gesprek over “unified communications” een nieuwe dimensie. Die nieuwe dimensie is ook vertaald in de nieuwe merknaam, die er vanaf nu gevoerd gaat worden. Onze gezamenlijke toekomst begint vandaag, als Unify.

  

De nieuwe ondernemingsnaam weerspiegelt Unify`s ambitie om u te helpen bij de realisatie van uw doelstellingen door de communicatie en samenwerking in uw organisatie te harmoniseren binnen één doeltreffende en eenvoudige gebruikerservaring.

 

U heeft uw kijk op uw bedrijf en activiteit. Het is tijd om uw visie vorm te geven aan de hand van een nieuwe manier van werken – wars van complexiteit, met rijke en relevante contacten en gesprekken, die uw activiteit zuurstof geven. 

 

Opportuniteiten versterken.


Het succes van elke onderneming – hoe groot of klein ook – hangt af van de efficiëntie van haar communicatie. KMO‘s/MKB‘s (Kleine en Middelgrote Organisaties) worden steeds virtueler en hun werknemers steeds mobieler. Daarom neemt de uitdaging toe om onderling, met klanten en met partners verbonden te blijven.

 

 OpenScape Business website

 

Volgens recent onderzoek van Siemens Enterprise Communications worden werknemers overrompeld door de vele communicatieopties van tegenwoordig (van telefoon en e-mail tot fax, instant messaging en – natuurlijk – sociale media). Dit veroorzaakt frustratie en kan een grote impact hebben op de teamprestaties, de productiviteit en de klantenservice.

 

Gemakkelijk te implementeren, eenvoudig schaalbaar

OpenScape Business biedt flexibele en schaalbare implementatie, voor bedrijven met één of meer vestigingen.

 

 

Eén ervaring, waar u ook bent 

OpenScape Business biedt een consistente ervaring, ongeacht hoe de gebruikers de diensten raadplegen – op de desktop, via groupware of op hun smartphones en tablets. 

Klik hier voor de nieuwste nederlandse brochure OpenScape Business

 

 OpenScape Business actie

MaXXus heeft in samenspraak met Unify een aantal zeer aantrekkelijke en

spraakmakende acties voor u als trouwe Unify (voorheen Siemens) gebruiker!

- diverse MUUP `s (MaXXus Unify Upgrade Pakketen) tegen zeer scherpe prijzen

- diverse kortingspakketten op nieuwe OpenScape Business systemen

- diverse combinatie kortingspakketten MVoice-Unify omgevingen

 

 

Meer informatie gewenst? Onze mensen adviseren u graag  voor wat betreft de mogelijkheden van OpenScape Business in combinatie met besparende en veilige MVoice diensten. Telefoon 070 307 66 00.

 

 

 

 

 

 

 

 

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer