MaXXus Communications is sinds 20 april 'Approved Partner' van Siemens Enterprise
Communications. MaXXus zet al jaren het volledige Unified Communications portfolio van Siemens succesvol op de Nederlandse markt.

 

De hoogst haalbare certificering (premier level) binnen Siemens Enterprise Communications is uitgevoerd binnen het Go Forward!programma, het internationale certificeringprogramma van Siemens Enterprise Communications. Al sinds 2002 is er een goede relatie tussen MaXXus Communications en Siemens, wat deze samenwerking nogmaals benadrukt. Het geldt voor het complete mkb portfolio van Siemens, waardoor Siemens klanten verzekerd zijn van een partner die staat voor vakkundigheid, kennis en service.

 

siemens_partner

 

Jerry Boezel, directeur Siemens Enterprise Communications Nederland, is 'zeer verheugd' met de benoeming van MaXXus Communications als nieuwe business partner. 'Dit geeft eens te meer aan dat MaXXus Communications volledige erkenning geniet van Siemens om het mkb die oplossingen te bieden welke Het Nieuwe Werken mogelijk maken', aldus Boezel.

 

Ook MaXXus Communications is zeer te spreken over de samenwerking. Directeur Ron Raaphorst vertelt: 'Wij zijn er enorm trots op dat we als één van de eerste binnen Nederland het certificaat Approved Partner Premier Level hebben behaald. Het behalen van certificeringen  staat hoog in het vaandel van de organisatie. 'Wij menen dan ook altijd dat men het maximale van ons mag verwachten', vertelt Raaphorst. De telecom- en ict-wereld is continu in beweging. Dagelijks worden er nieuwe begrippen als 'Het Nieuwe Werken' en oplossingen als 'Unified Communications' geïntroduceerd. MaXXus Communications zit er bovenop. De oplossing van Siemens past dan ook perfect bij de visie van MaXXus Communications. 'Wij houden actuele ontwikkelingen op telecom- en ict-gebied voor onze klanten in de gaten. Samen met onder andere de OpenScape Office-oplossing die Siemens vanuit haar portfolio biedt, streven we naar de ideale wijze van communiceren voor onze zakelijke eindgebruikers.'

 

De OpenScape Office-oplossing kun je live bewonderen in de showroom te Den Haag. De enthousiaste medewerkers staan relaties graag terzijde bij alle vernieuwingen die zij willen doorvoeren, waarbij interactiviteit en toekomstvaste investeringen sleutelwoorden zijn.

 

Bekijk hier het geplaatste artikel in WinMagPro

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer