Jabra is een internationale producent van innovatieve headset- en speakerphone- oplossingen. Jabra maakt probleemloze communicatie mogelijk voor mobiele gebruikers en werknemers op kantoren en in contact centers over de hele wereld.

Jabra nieuw

Vanaf vandaag kunt u de nieuwste Jabra USB adapters bij ons bestellen.De LINK 230 is een scherp geprijsde USB oplossing waarmee iedere QD headset wordt omgetoverd tot een Softphone headset. De LINK 260 is als de LINK 230, maar dan uitgerust met inline bediening van Volume, Mute en Answer/End. U kunt ook voortaan op afstand gesprekken aannemen en verbreken op de Cisco 8941 en 8945 via de nieuwe EHS for Cisco. 

Plantronics heeft één visie als het gaat om geluid: alleen de beste kwaliteit telt. Plantronics is de uitvinder van de lichtgewicht headset en voorzag zelfs Neil Armstrong van audio toen hij vanaf de maan zijn woorden sprak: "that's one small step for [a] man, one giant leap for mankind. "

Plantronics geeft geld terug actie! Besteld u binnen de actieperiode , dan kunt u zich eenvoudig registreren voor de cashback actie!

Plantronics actie

Meer informatie vindt u op de betreffende Plantronics website

Sennheiser is al meer dan 65 jaar synoniem met hoogwaardige producten, hoogwaardig geluid en op maat gemaakte oplossingen voor ieder aspect van de opname, de verzending en de reproductie van geluid.

sennheiser promo

De hele maand september kunt u nog profiteren van een gratis EHS oplossing bij iedere Sennheiser headset die EHS ondersteunt. Met een EHS oplossing kunt u gesprekken aannemen/verbreken via de headset. U mist nooit meer een gesprek bij de kopieermachine of koffie automaat. 100% vrijheid.

Heeft u vragen of interesse in het afnemen van headsets of andere apparatuur neem dan contact op met één van onze deskundige adviseurs op dit gebied 070 307 66 00. 

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer