Skip to main content
  • Online Werkplek

    De moderne werkplek is tegenwoordig locatie onafhankelijk

De werkplek van nu is net zo divers als waar uw medewerkers hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. De fysieke werkplek is opgegaan in de online werkplek. Het locatie onafhankelijk werken in een Cloudomgeving is de nieuwe standaard geworden en wordt vaak vanaf verschillende devices gerealiseerd.

De online werkplek bevindt zich in de Cloud. Om vanaf die digitale werkplek op een prettige en professionele manier werkzaamheden uit te kunnen voeren dienen er een aantal relevante en belangrijke facetten aandacht te krijgen. Denk hierbij aan; Internet (via een vaste en/of mobiele verbinding), veiligheid, inregelen van de verschillende devices, gebruikersvriendelijkheid voor de gebruikers en het inrichten van een eenvoudige beheeromgeving. MaXXus helpt u graag op weg om deze facetten op een correcte wijze in te regelen, zodat de Online werkplek eenvoudig en veilig bereikt kan worden.

Daarnaast adviseert en implementeert MaXXus alle keuzes en mogelijkheden die de werkplek oplossingen van Microsoft 365 for Business inclusief Microsoft Teams te bieden heeft. Kant en klaar en als een managed service, zodat u geen omkijken meer heeft naar het beheer van uw werkplekken. Zo heeft u ook nog eens een perfect kostenoverzicht per Online Werkplek! Vraag vandaag om vrijblijvend advies 070 307 66 00.