Skip to main content

MaXXus nu ook gecertificeerd Gold partner van Omada by TP-Link

MaXXus ICT & Telecom is ook één van Omada’s eerste Gold Partners

TP-Link, een toonaangevende fabrikant van netwerkapparatuur en oplossingen, is enorm trots met de certificering van de eerste Omada Gold Partners in Nederland. Per 1 Oktober zullen een aantal partners, waaronder MaXXus ICT & Telecom tot het selecte groepje van Omada Gold Partners in Nederland behoren.

Omada SDN, de zakelijke netwerkoplossing van TP-Link, welke   gelanceerd is in 2020 is in een korte tijd uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van Cloud Based SDN Wi-Fi in haar marktsegment. Deze kersverse Gold Partners zijn in een vroeg stadium gestart met Omada en dragen bij aan de groei van Omada.

MaXXus ICT & Telecom

MaXXus ICT & Telecom is een Managed Service Provider die een breed scala aan diensten en oplossingen levert aan met name het MKB. Een optimale lokale ICT-infrastructuur, is de aorta van een organisatie vormt de basis voor een efficiënte en betrouwbare bedrijfsvoering. Omada by TP-Link geeft MaXXus de juiste handvatten om netwerken optimaal te implementeren en te laten functioneren, een reden te meer om onze Productmanager Peter Ouwens en Service Engineer Raoel Salamat op training te sturen voor het behalen van het certificaat “TP-Link Network Associate Enterprise Wireless”!

Ten slotte

TP-Link is erg verheugd met deze eerste Gold gecertificeerde organisaties in Nederland. Deze organisaties hebben tijd en middelen gestoken in hun certificering waardoor zij deze gold status ook daadwerkelijk verdienen. Daarnaast hebben zij een voorsprong in het aanbieden, installeren en opleveren van Omada oplossingen.

Frank Damen Director B2B TP-Link: “Wij doen al sinds de start van Omada zaken met MaXXus ICT & Telecom, zij waren een van de eerste partners die onze oplossing gingen aanbieden. Het doet mij veel goeds dat wij MaXXus nu ook  Goud Partner mogen noemen.”