Skip to main content

Met Aurora teleQ altijd bereikbaar en toegankelijk voor uw patiënten

logo Aurora

Aurora Innovation helpt de zorgsector al meer dan 20 jaar door de bereikbaarheid te verbeteren! Met Aurora teleQ automatiseren we de communicatiestroom tussen patiënt en zorg. Geen rinkelende telefoons dus meer! Zo creëren we een eenvoudiger en stressvrijer dagelijks leven voor zowel zorgpersoneel als patiënten. Door de betere toegankelijkheid besparen we iedereen tijd en ongemak. Niemand hoeft meer lang te wachten; iedereen kan op een gewenste manier contact leggen.

Uitstekende service en toegankelijkheid voor uw patiënten

Aurora teleQ is een moderne communicatieoplossing voor het automatisch beheer van patiëntencontacten, die de communicatiestroom tussen uw patiënten en uw organisatie stroomlijnt. Dankzij een overzichtelijke en eenvoudige werking en terugbelfunctie kunnen uw medewerkers hun dagelijks werk efficiënter indelen. Bovendien ervaren ze minder telefoonstress tijdens piekmomenten. Een belangrijk voordeel is ook dat ze meer tijd hebben om elke patiënt te woord te staan, wat de service- en kwaliteitservaringen met uw organisatie ten goede komt. Met Aurora teleQ beperkt u het handmatige beheer van contacten tot een minimum. Een rustige werkomgeving dus.

Flexibel en schaalbaar

U kiest zelf hoe uitgebreid uw Aurora teleQ moet zijn, afgestemd op de behoeften van uw organisatie. De communicatieoplossing biedt diverse kanalen, zoals telefoon, chat en videogesprekken. Bovendien is Aurora teleQ een cloudoplossing, die schaalbaar is voor vaste, mobiele en IP-telefonie en bruikbaar met of zonder centrale.

 Eenvoudig te integreren

Aurora teleQ heeft een API ontworpen voor interactie met andere systemen, waardoor het eenvoudig kan worden gekoppeld aan andere digitale oplossingen. Samen bouwen we een digitaal ecosysteem, waarvan Aurora teleQ de basis vormt. Dit digitale ecosysteem richt zich op een veilige en soepele verbinding tussen patiënt en zorgverlener.

PROMOTIE 1 April t/m 30 juni 2023

1ste maand gratis Aurora teleQ licentie(s), incl. extra optie(s). Neem contact met uw accountmanager of bel met een van onze specialisten op 070 307 6600.

Aurora TeleQ