Skip to main content

Voor elke klant een passende telefonie oplossing!

Door de jaren heen heeft er een enorme verandering plaatsgevonden op het gebied van zakelijk communiceren. Flexibiliteit in waar en hoe men bereikbaar wil zijn speelt een steeds grotere rol in het hedendaagse communicatie landschap. De traditionele ISDN-telefooncentrale is verleden tijd en door de komst van veel nieuwe technologieën zijn er vaak ongekende mogelijkheden om goed bereikbaar te zijn. Bezoek onze nieuwe website WWW.MVOICE.NL en laat u inspireren!

Specialist in professionele Hybride en UCaaS Cloud Communicatie Oplossingen

Telefoneren, communiceren en bereikbaarheid is de levensader binnen elke organisatie. Telefonie is meer dan bellen en gebeld worden op kantoor. Vanuit ons rijke aanbod aan mogelijkheden bieden we voor elke situatie maatwerk telefonie oplossingen. Investeren in een dure telefooncentrale is verleden tijd.

MVoice.nl

MaXXus heeft in 2021 haar nieuwe website MVoice.nl gelanceerd. Via mvoice.nl informeren wij onze klanten op een prettige manier welke mogelijkheden er zijn om optimaal bereikbaar te zijn.

Cloud telefonie

Onder “Cloud” telefonie verstaan we telefonie oplossingen, welke als dienst worden geleverd tegen een vast bedrag per maand. De communicatieserver staat in een datacenter en op locatie wordt gebruik gemaakt van toestellen, soft cliënts of enkel het mobiele device. Vanuit de Cloud bieden we een ongekend palet aan mogelijkheden om mensen met elkaar te laten communiceren. MaXXus biedt drie verschillende Cloud telefonieplatformen: MvoiceOne, MvoiceXelion en MvoiceAxeos.

On Premise

Onder “On Premise” telefonie verstaan we een telefonie oplossing, welke hardware matig op locatie wordt geleverd en geïnstalleerd. Vanuit een On Premise telefonie omgeving kunnen communicatie- en IT systemen naadloos integreren. Hiermee worden communicatieprocessen gestroomlijnd, zijn medewerkers productiever en worden klanten sneller geholpen. MaXXus biedt twee verschillende On Premise omgevingen aan: MvoiceSmart en Atos Unify Openscape Business.

UCaaS

telefonieoplossingen vallen in principe ook onder Cloud telefonie. UCaaS is een complete Cloud oplossing waar geen eigen infrastructuur nodig is. UCaaS staat voor; Unify Communications as a Service. Met Unify Office bieden wij alles wat een moderne communicatie omgeving nodig heeft op één plek, op elk apparaat en vanaf elke locatie. Onze ervaring met het bouwen van messaging- en realtime samenwerkingsoplossingen op bedrijfsniveau is nu beschikbaar voor organisaties van elke omvang.

Mocht u meer informatie willen over bovenstaande mogelijkheden ga dan naar www.mvoice.nl of neem contact op met onze afdeling sales op nummer 070 307 6602.