Skip to main content

Nieuw: OpenScape Business V3!

2021

Atos-Unify heeft onlangs OpenScape Business Versie 3 vrijgegeven. De nieuwe versie biedt onder andere verbeteringen op het gebied van beveiliging, toekomst vaste technologische ontwikkelingen, extra UC functionaliteiten, videostreaming en optimalisatie voor het koppelen van CRM omgevingen.

OpenScape Business is een All-in-One-UC oplossing die communicatie op een unieke wijze vereenvoudigd. Gebruikers ontvangen spraak, presence, mobility, collaboration en naadloze integratie met kantoor- en mobiele applicaties. Een van de belangrijkste verbeteringen van OSB Versie 3 is de introductie van nieuwe toekomst vaste technologie. De upgrade komt in 3 eenvoudige fases ter beschikking:

  1. Software update Versie 3, per direct beschikbaar op alle systemen. Na deze upgrade bent u klaar voor de toekomst en voldoet uw omgeving aan alle benodigde beveiligingseisen. Met Versie 3 bent u klaar om direct of in de nabije toekomst eenvoudig te integreren naar een volledige UC-oplossing, zodat uw medewerkers uw klanten nog beter van dienst kunnen zijn.
  2. Nieuw moederbord X8 systemen, per direct beschikbaar. Met het nieuwe krachtige moederboard Zit de UC boostercard geïntegreerd, waardoor alle UC mogelijkheden nog beter en stabieler functioneren. Daarnaast biedt het moederboard met name snellere CPU prestaties.
  3. Eind Q1 2021 nieuw moederboard voor alle overige systemen binnen het OpenScape Business portfolio.

Thuiswerken met Versie 3

OpenScape Business V3 biedt verschillende mogelijkheden om nog eenvoudiger vanuit huis te werken. Verbeteringen voor Unified WebRTC- gebaseerde telefonie en UC Client, headset control voor Jabra en Poly en een nieuwe API die extra functies biedt voor UC Suite. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Meer weten wat MyPortal@work voor u kan betekenen? Zie MyPortal@Work.

Helaas betekent een upgrade naar Versie 3 ook het einde van De verouderde fraaie lijn OptiPoint TDM en IP toestellen. Met de upgrade naar versie 3 worden deze toestellen niet meer ondersteund op de nieuwe OpenScape Business omgeving. Atos-Unify heeft een aantal mooie upgrade gelanceerd waarbij de nieuwe lijn CP toestellen tegen gereduceerd tarief kunnen worden afgenomen. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn om een upgrade te realiseren! Voor meer informatie zie mvoice.nl

Your message here