Skip to main content

Corona maatregelen update (Jan.2021)

Naar aanleiding van de verscherpte kabinetsadviezen t.a.v. het coronavirus heeft MaXXus BV een aantal maatregelen genomen. MaXXus BV vindt het belangrijk om zowel voor haar klanten en voor haar medewerkers te zorgen.

Dat zit ook in onze kernwaarden. We kunnen niet voorkomen dat het virus zich in onze organisatie kan verspreiden. Wel willen we de kans dat dit gebeurt, beperken. In dat kader is besloten dat elke afdeling is opgedeeld in twee sub-teams, A en B. De A en B teams zijn uit elkaar gehaald, waardoor er minimale kans bestaat dat er meerdere collega’s met dezelfde expertise uit kunnen vallen. Hiermee hopen we ook verdere besmetting te minimaliseren.

Indeling sub-teams: wat geldt er?

Men is ingedeeld in team A of B. Onderling ruilen is niet toegestaan.
- Team A: Je blijft op kantoor je werkzaamheden voortzetten.
- Team B: Je blijft thuis en kan je werkzaamheden daar uitvoeren.
Mocht iemand uit team B onverhoopt ziek worden dan zal een collega uit team A verzocht worden naar huis te gaan.

Onze serviceafdeling is gewoon bereikbaar op telefoonnummer 070-3076688. Natuurlijk kunt u wijzigingen en doorschakelingen naar een thuiswerkplek ook via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doorgeven. Wij hebben extra mensen ingezet om alle aanvragen snel te kunnen behandelen.

Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk op afstand te helpen. Eventuele bezoeken op locatie zullen zoveel mogelijk worden beperkt en kunnen alleen in overleg doorgang vinden.

Voor vragen en/of hulp rondom thuiswerkplekken en telefonische bereikbaarheid vanuit huis kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. U kunt ons in dat geval bereiken op 070-3076600 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij hopen hiermee de gezondheid van onze klanten en medewerkers en de continuïteit van onze werkzaamheden te borgen.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.