Skip to main content

Home office

Met alle ontwikkelingen die nu gaande zijn rond het Corona virus komen er steeds meer vragen voor thuiswerkplekken. MaXXus kan voor alle telefonie oplossingen een goede thuiswerkplek inrichten.

MVoice Axeos (XL)
Voor organisaties met een Axeos oplossing is er nu de eerder gecommuniceerde thuiswerkoplossing met de Axeos Cloud oplossing. Daarnaast is er ook Mobiele Client beschikbaar om alle gesprekken via deze app op een smartphone te ontvangen.

Xelion
Gebruikers van onze Xelion Cloud oplossing zijn vaak al volledig “thuiswerk” klaar doordat er gebruik gemaakt wordt van de Xelion App op de laptop of PC. Mocht Xelion nog niet gebruikt worden in combinatie met de Smartphone dan kunnen we gebruikers eenvoudig en snel voorzien van de juiste inloggegevens . De mobiele App van Xelion is inclusief en met deze fraaie oplossing is elke gebruiker direct onderdeel van de telefonie omgeving!

Unify
Wanneer gewerkt wordt met een Unify OpenScape Business oplossing is het eenvoudig mogelijk om met de MyPortal ToGo App zakelijke gesprekken op de Smartphone te voeren. Daarnaast is er een MyPortal@work softphone oplossing beschikbaar die vanuit huis gebruikt kan worden.

Circuit
Circuit is uw werkplek in de Cloud. De enige oplossing die van vrijwel elke zakelijke app of elk communicatiesysteem een broedplaats voor samenwerking maakt in het hart van uw bedrijf. De implementatie gaat razendsnel en de integratie is heerlijk simpel. En de kosten per gebruikerslicentie zijn ook nog eens laag. Met Circuit krijgt u de operationele en financiële flexibiliteit die uw bedrijf nodig heeft. Nieuwsgierig wat Circuit voor uw organisatie kan betekenen? klik hier!

Voor meer informatie bel 070 3076600 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen we ook advies geven over VPN verbindingen en headsets.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze hectische tijden!