Skip to main content

KPN EEN MKB update: KPN EEN MKB Multisim & Teams softphone

2024

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden met KPN EEN MKB Multisim

Met een KPN EEN MKB Multisim abonnement koppel je jouw mobiele telefonie abonnement aan jouw smartwatch via een e-sim. Je bent daardoor op beide apparaten altijd en overal verbonden. Zo kun je met je Apple Watch of Samsung Galaxy Watch overal bellen en vergaderen, heb je altijd een agenda bij de hand en ontvang je zakelijke notificaties zonder telefoon in de buurt.

Altijd verbonden  met KPN EEN  MKB Multisim

•    Mobiel leeg of niet bij de hand? Met KPN EEN MKB Multisim  blijft je smartwatch verbonden met  het snelste 5G netwerk van KPN
•    Bellen, sms’en en data gebruiken  via hetzelfde zakelijke telefoon nummer uit dezelfde mobiele bundel
•    Lees of verstuur berichten tijdens  vergaderingen, seminars en andere  zakelijke bijeenkomsten
•    Geen gemiste oproepen meer,  geen gemiste kansen. Met KPN  EEN MKB Multisim ben je altijd 
•    verbonden, waar je ook bent
•    Maandelijks opzegbaar

Meer weten, bekijk hier de uitgebreide pager.

Even contact of het make van een afspraak kan uiteraard ook, bel met uw vaste contactpersoon op 070 307 660

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Teams Softphone nu beschikbaar op uw KPN EEN telefonie omgeving

Een softphone is afgeleid van ‘software telefoon’. De softphone kan op een apparaat geïnstalleerd. worden zoals een PC, tablet of mobiel apparaat. Met een softphone app kan je bellen en gebeld worden op je vaste én op je mobiele nummer.

Met Teams Softphone integreer je KPN EEN MKB Vast Bellen met jouw Microsoft Teams omgeving op basis van Direct Routing. Direct Routing is de term die Microsoft hanteert voor de methode waarop vaste en mobiele telefonie integreren in de Teams omgeving. 

De gebruiker krijgt een vast telefoonnummer gekoppeld aan de Microsoft Teams omgeving en kan daarmee met een vast nummer in- en uitbellen via de omgeving van Microsoft Teams. Alle gesprekken via het vaste nummer vinden plaats over de telefooncentrale. De Microsoft Teams omgeving acteert als IP-toestel / softphone. Daarmee zijn ook de meeste functies en opties van de KPN EEN MKB  Cloud telefooncentrale beschikbaar indeze Teams oplossing, waaronder Vast-Mobiel integratie. Hierdoor kan je ook met een mobiel nummer in- en uitbellen met de Teams Softphone oplossing.

Naast de KPN EEN Telefooncentrale met gebruikerslicenties hebben we per gebruiker een “basis” Teams licentie en een Teams Phone Standard licentie benodigd. De eerste geeft het recht om Teams te mogen gebruiken en is onderdeel van een grote verscheidenheid aan Microsoft licenties, waaronder MS 365 Premium. De tweede licentie ontsluit de Teams Telefooncentrale, deze moet meestal los bijbesteld worden (e.e.a. uiteraard afhankelijk van uw huidige afgenomen Microsoft licenties).

Enthousiast? Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten of vraag extra informatie aan via ons contactformulier. Liever direct een live demonstratie bij u op locatie of in onze showroom te  ‘s- Gravenhage? Bel: 070 307 6600. 

Your message here