Skip to main content

Xelion' s intelligente integratie en koppeling met Whatsapp Bussiness

2024

Door de integratie van WhatsApp Business in Xelion kunnen organisaties vanaf nu ook via WhatsApp communiceren met hun doelgroep. Naast inkomende chat, sms en telefonische oproepen is het nu mogelijk om ook inkomende WhatsApp berichten op één centrale plek in Xelion te ontvangen, af te handelen en te beheren.

Door integratie van WhatsApp Business in Xelion kunnen zakelijke organisaties met een WhatsApp Business account vanaf nu 1-op-1 het gesprek aangaan met consumenten via ’s wereld meest populaire messaging kanaal. Daarmee wordt elk klantcontact dat plaatsvindt via telefonie, webchat, sms of WhatsApp georganiseerd en beheerd in één totaaloplossing. Deze aanpak zorgt ervoor dat de service naar bedrijven en consumenten stukken eenvoudiger en doelgerichter kan worden opgezet.


WHATSAPP BUSINESS EN DE KOPPELING MET XELION

WhatsApp Business toevoegen als customer care kanaal opent voor bedrijven de deur naar een verbeterde en efficiëntere klantenservice, goede mogelijkheden om de omzet te verhogen en de druk op de klantenservice te verminderen. Consumenten kunnen bedrijven met een WhatsApp Business Account nu direct benaderen via het vertrouwde kanaal welke ze dagelijks al veel gebruiken in de communicatie met vrienden en bekenden.
Omdat Xelion ook integratie naar onder meer Power BI en CRM applicaties ondersteunt, kan de informatie en contacthistorie die centraal is vastgelegd optimaal in kaart worden gebracht en geanalyseerd worden. Hierdoor kunnen organisaties hun service levels beter monitoren en aansturen op het gebruik van de meest effectieve kanalen.

  • De WhatsApp berichten kunnen worden afgeleverd bij een eindgebruiker of een groep. Gebruikers kunnen zich dan aan- en afmelden op de groep en daarmee zelf hun bereikbaarheid controleren.
  • Alle WhatsApp berichten worden gelogd in Xelion. Hierdoor is rapportage over de de WhatsApp berichten mogelijk.
  • Met de WhatsApp Business integratie met Xelion is het mogelijk om WhatsApp berichten in Xelion te ontvangen.

Zie onder Whitepapers de uitgebreide werking van de integratie tussen Xelion en Whatsapp for Business!

Your message here