Skip to main content

MaXXus lanceert App Marketplace voor CRM integratie met telefonie omgevingen

2024

Integratie van uw telefonie omgeving met een CRM of ERP pakket, betekent dat de twee systemen met elkaar zijn verbonden zodat gegevens tussen de twee kunnen worden uitgewisseld en gedeeld. Medewerkers kunnen op deze wijze eenvoudig, snel en efficiënt informatie over klanten verkrijgen en delen.

In onze MaXXus Marketplace zijn ca 150 CRM-ERP integraties beschikbaar. Kijk snel of uw pakket ook beschikbaar is voor deze intelligente koppeling!

Je zult het vast herkennen, een telefoongesprek komt binnen maar je moet eerst vragen naar de klantnaam of klantnummer van de beller. Als je geluk hebt, is het ook nog eens een moeilijk te spellen naam en kom je erachter dat je collega’s de klant in verschillende spellings-varianten hebben aangemaakt in het CRM. Ondertussen wacht de klant nog steeds totdat je de juiste klantgegevens hebt gevonden om verder geholpen te worden. Of het scenario dat een klant belt na een gemiste oproep van jouw bedrijf waarbij je niet kunt zien welke collega het is geweest en je enige optie is om tegen de klant te zeggen “als het belangrijk is zullen ze je nog wel een keer bellen”. Door je telefoniesysteem te integreren met je CRM- of ERP-software is dat verleden tijd. Bij een telefonische oproep krijg je direct de juiste klantgegevens naar voren, kun je de klantkaart openen en wordt er automatisch een registratie gemaakt van het gesprek die zichtbaar is voor de collega’s. Het resultaat; je kunt direct persoonlijk zijn naar de klant doordat je alle gegevens direct inzichtelijk hebt waardoor de klant zich herkend en gewaardeerd voelt en ook nog eens sneller geholpen kan worden. Daarnaast voorkom je vervuiling in je CRM- of ERP- systeem door het dubbel aanmaken van relaties.

Top 10 te koppelen CRM pakketten:

1.HubSpot
2.Salesforce
3.AFAS Profit
4.Microsoft Dynamics 365
5.Zoho CRM
6.Teamleader
7.Zendesk
8.TOPdesk
9.Exact Online
10.Freshdesk

Is uw pakket nog niet geschikt voor de integratie met uw telefonieomgeving? Dan kijken wij graag samen naar de mogelijkheden of uw pakket toe te voegen is aan onze Marketplace.

Your message here