KPN EEN Cloud telefooncentrale

KPN EEN Vast Bellen

Met de KPN EEN telefooncentrale in de Cloud is MKB Vast Bellen met Webex veel meer dan een simpele telefoonlijn. MKB Vast Bellen biedt u een grote mate van flexibiliteit doordat u eenvoudig het aantal gebruikers of opties kunt aanpassen. Uw kunt hierbij genieten van optimale bereikbaarheid voor uw klanten en voor uw collega’s onderling door de telefooncentrale van KPN in de Cloud.

De telefooncentrale bevat een aantal standaard functionaliteiten, en kan uitgebreid worden met groepsopties. De telefooncentrale wordt gebruikt door de medewerkers van uw bedrijf: de gebruikers. Er is een profiel voor enkel vast bellen (kantoor) en een profiel voor vast-mobiel bellen. Deze kunnen verrijkt worden met gebruikersopties. Uw vast-mobiele gebruikers kunnen voor hun instellingen gebruik maken van de gebruiksvriendelijke MijnGesprek App. Tot slot heeft u gratis de beschikking over InContact Totaalcommunicatie, waarmee al uw medewerkers probleemloos kunnen samenwerken.

Gratis functionaliteiten

 • Webex Basis
 • Bedrijfs voicemail
 • Belgroep (huntgroep)
 • Nachtschakeling
 • Wachtmuziek
 • Scheiden zakelijk & privé

Extra betaalde opties

 • Webex Standard & Premium
 • Keuzemenupakket
 • Receptie+
 • Callcenterfunctie
 • Telefonisch vergaderen
 • Gespreksopname

MKB Vast-Mobiel

Overal in contact via je vaste telefoonnummer op mobiel of je bureautoestel. Vast-Mobiel is handig voor klanten die een vaste werklocatie hebben maar ook veel onderweg zijn. Alle gemakken van je kantoortoestel en je mobieltje in één App. Met Vast-Mobiel is je mobiele device onderdeel van de telefooncentrale. Via de MijnGesprek App kan de klant alle instellingen eenvoudig regelen. In-of- Uitbellen met het vaste nummer van de zaak stel je in met één simpele switch. Tijdelijk niet bereikbaar? Schakel door naar een andere beschikbare collega. Via de app bepaalt de klant zelf welk toestel over gaat. Mobiel, bureautoestel of beide. Mis geen enkel kans en regel je optimale bereikbaarheidsinstellingen voor kantoor en onderweg met Vast-Mobiel en de MijnGesprek app.

 Interesse wat KPN EEN MKB u te bieden heeft? Bel 070 307 66 00!

 

MaXXus Managed Services

MaXXus Managed Services

24×7 online dienstverlening is cruciaal geworden in de huidige digitale markt en maatschappij. Om mee te kunnen gaan in die ontwikkeling, is het belangrijk dat een organisatie kan beschikken over IT-infrastructuur en ondersteuning die hiervoor noodzakelijk is. Echter, het verzorgen van de vereiste infrastructuur en expertise is voor veel partijen onhaalbaar en onbetaalbaar geworden.

 Met MaXXus Managed Services kunt u tijdrovende en repetitieve taken outsourcen zodat uw eigen medewerkers worden ontlast van hun dagelijkse taken en kunnen zo meer tijd spenderen aan het meedenken en uitwerken van vernieuwende projecten omtrent de kernactiviteiten van uw bedrijf met als doel een hogere efficiëntie en/of lagere kosten.

Met MaXXus bieden wij u de mogelijkheid om MaXXus Managed Services af te nemen. Onze Managed Services zijn altijd inclusief een aantal standaard diensten, waarbij security hoog in het vaandel staat:

 • Benodigde licenties(s)
 • Support tijdens kantooruren
 • Online & Onsite Support
 • Pro actieve monitoring
 • Patchmanagement
 • Vervanging hardware bij defect
 • Optioneel af te sluiten 24x7 Support

Onze Managed Services worden als bouwstenen aangeboden en elke bouwsteen heeft een vaste all-in maandprijs. Zo weet u op voorhand welke vaste kosten onze diensten met zich meebrengt, dus geen onverwachte en daarmee onvoorziene hoge extra kosten. Interesse wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 070 307 66 00!

 

MaXXus zoekt gezellige, spontane & enthousiaste collega's

zoeken 3 collegas

Wij zijn op zoek naar gezellige, leuke, spontane & enthousiaste collega' s, echter het is geen enkel probleem wanneer je wat last hebt van een ochtendhumeur of af en toe eens wilt mopperen op een collega! MaXXus is als een familie. Je maakt deel uit van iets moois, bent met je collega's verbonden én wij bieden je het fundament waarop je wilt verder bouwen! Interesse? Bel ons op 070 307 66 66 en vraag naar Sabine, Peter of Ron. Mailen kan ook, stuur dan je mail met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Vacarures 2022

Xelion lanceert Xelion 8- Quick preview

“Xelion 8 is de grootste release ooit en maakt van het Xelion telefonie platform feitelijk een volledige UC-suite omgeving.” Xelion zet een enorme stap voorwaarts met de lancering van Xelion 8. Belangrijk in deze nieuwe release is de geheel nieuwe cliënt met nieuwe userinterface. De look & feel is universeel, de applicaties zijn vereenvoudigd en de userinterface is makkelijker en op maat aan te passen voor gebruikers. 

Lees verder

KPN stopt definitief met 3G. Is uw organisatie al klaar voor 4G?


Vanaf 31 maart 2022 stopt KPN definitief met 3G. KPN zet haar 3G-netwerk uit omdat steeds minder mensen gebruik maken van 3G en al internetten via 4G en 5G. Bovendien gaan de frequenties die nu voor 3G gebruikt worden, ingezet worden voor het KPN 4G- en 5G-netwerk. Zo wordt het 4G- en 5G-netwerk nóg sneller, veiliger en stabieler.

Lees verder

Even voorstellen: Colette onze digitale text2speech collega


Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe collega Colette. Colette is onze nieuwe digitale Text2Speech collega. Bent u op zoek naar iemand die uw teksten professioneel inspreekt voor bijvoorbeeld een keuzemenu, nachtstand, voicemail of afwezigheidsteksten tijdens vrije dagen of feestdagen?

Lees verder

Breedband internet "De aorta voor uw organisatie"

Tegenwoordig is het belang van een goede internet- en netwerk verbinding enorm, eigenlijk kunnen we wel stellen dat dit het fundament is voor elk bedrijf of organisatie. Snel en betrouwbaar internet is onmisbaar voor een optimale bedrijfsvoering! Iedere organisatie maakt gebruik van in- en externe ICT-infrastructuren. Bewust of onbewust neemt datagebruik toe en groeit de behoefte naar stabiliteit en betrouwbaarheid.

Lees verder

Voor elke klant een passende telefonie oplossing!

Door de jaren heen heeft er een enorme verandering plaatsgevonden op het gebied van zakelijk communiceren. Flexibiliteit in waar en hoe men bereikbaar wil zijn speelt een steeds grotere rol in het hedendaagse communicatie landschap. De traditionele ISDN-telefooncentrale is verleden tijd en door de komst van veel nieuwe technologieën zijn er vaak ongekende mogelijkheden om goed bereikbaar te zijn. Bezoek onze nieuwe website WWW.MVOICE.NL en laat u inspireren!

Specialist in professionele Hybride en UCaaS Cloud Communicatie Oplossingen

Telefoneren, communiceren en bereikbaarheid is de levensader binnen elke organisatie. Telefonie is meer dan bellen en gebeld worden op kantoor. Vanuit ons rijke aanbod aan mogelijkheden bieden we voor elke situatie maatwerk telefonie oplossingen. Investeren in een dure telefooncentrale is verleden tijd.

Lees verder

Nieuw: OpenScape Business V3!

Atos-Unify heeft onlangs OpenScape Business Versie 3 vrijgegeven. De nieuwe versie biedt onder andere verbeteringen op het gebied van beveiliging, toekomst vaste technologische ontwikkelingen, extra UC functionaliteiten, videostreaming en optimalisatie voor het koppelen van CRM omgevingen.

Lees verder

Thuiswerken? MaXXus wijst de weg!

Met alle ontwikkelingen die nu gaande zijn rond het Corona virus komen er steeds meer vragen voor thuiswerkplekken. MaXXus kan voor alle telefonie oplossingen een goede thuiswerkplek inrichten.

Lees verder

CRM-integratie met Xelion

Wil je als onderneming efficiënter werken en op den duur meer geld besparen? Waarom integreer je dan jouw CRM-systeem niet met uw telefonie omgeving? De nieuwe technologieën zorgen voor vervaging tussen telecom, personal computing en CRM-systemen. Daarnaast hebben we te maken met verschillende devices voor verschillende toepassingen, zoals mobiel, tablet en natuurlijk de cloud. Juist om deze ontwikkelingen biedt Xelion de juiste voordelen door het CRM-pakket te integreren met telefonie.

Lees verder


Copyright © 2023 Maxxus Comunications. All rights reserved