Ook als we onderweg zijn willen we bereikbaar zijn en contacten leggen met onze klanten. U bepaalt hoe u bereikbaar bent: op uw vaste telefoon, mobiele telefoon of op de voicemail. Hiervoor is maar één nummer nodig waar u zelf de controle over heeft waar het uitkomt.

Kiest u voor mobiele bereikbaarheid, dan wilt u ook beschikken over de volledige functionaliteit waar u op kantoor over beschikt. Doorverbinden, in de wacht zetten, uw zakelijke contacten kunnen bereiken. Met een Smartphone heeft u altijd toegang tot uw mailbox en dus ook tot uw instant messaging, e-mail, fax, voicemail, gemiste gesprekken en zijn er mogelijkheden tot verdere integratie met uw applicaties. Door uw mobiel volledig te integreren in uw communicatieomgeving bent u beter bereikbaar, altijd volledig geïnformeerd en kunt u de kosten in de hand houden.

 

Mobiliteit van het personeel verbeteren

Onze oplossingen bieden de mobiliteit die hedendaagse dynamische bedrijven en organisaties nodig hebben om te garanderen dat het personeel productief blijft, ongeacht waar het zich bevindt of welk toestel het gebruikt. Middels web gestuurde applicaties voor Tablet & Mobile cliënt worden er diverse UC functionaliteiten geboden op onder andere iOS, Android en Windows.

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer