Waarom zou u MaXXus als tussenpersoon inschakelen? U kunt toch ook direct bij een willekeurige provider uw abonnementen afsluiten of verlengen? MaXXus geeft u een onafhankelijk advies afgestemd op uw belgedrag (waar een provider enkel naar haar eigen portfolio en mogelijkheden kijk). Onze specialisten houden de veranderingen in de mobiele telefoniewereld voor u bij.

Abonnementsadvies

MaXXus adviseert u graag wat het beste abonnement met een mogelijke data toevoeging is in uw situatie. Hiermee kiezen we gezamenlijk voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zelfs het verlengen van uw huidige abonnementen kan u financieel voordeel opleveren. MaXXus helpt u bij de keuze van een geschikte provider en het juiste abonnementstarief. Welke provider het beste bij uw bedrijf past hangt af van het belgedrag van uw medewerkers. Er verandert heel wat in de wereld van de mobiele telefonie. Er is bijna een studie voor nodig om uit te zoeken wat de beste provider voor uw bedrijf is. MaXXus kan u helpen bij het kiezen van een geschikte provider. Nadat u een contract heeft afgesloten bij een mobiele provider kan MaXXus uw contract beheren. MaXXus houdt de looptijd en tariefstelling van uw huidige contract bij en nog belangrijker uw mobiele facturen. Als uw contract tegen het einde loopt, adviseren wij u over de beste alternatieven. Door de snelle veranderingen in de markt kan dit lonend zijn. Immers, wat vorig jaar nog een goede deal was, kan dit jaar minder voordelig uit de bus komen.

 
KPN, ook wel bekend als Koninklijke PTT Nederland, is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten waaronder mobiele abonnementen. Miljoenen klanten vertrouwen op het kwalitatieve en zeer betrouwbare mobiele netwerk van KPN. Dit blijkt uit het gegeven dat haar netwerk het meest gebruikte netwerk van Nederland is. Het motto van KPN is: ‘Voel je vrij’. Met dit motto in haar achterhoofd maakt KPN technologie begrijpelijk en eenvoudig. Geen moeite, Geen gedoe. Een stabiele verbinding zowel op het werk, thuis en onderweg zodat u altijd bereikbaar en online kunt zijn, waar ook in Nederland en daarbuiten. Dat is waar KPN voor staat. Leuke bijkomstigheid is dat KPN klimaatneutraal opereert. Wanneer u dus klant bent of wordt van KPN maakt u gebruik van een betrouwbaar en stabiel netwerk en helpt u eveneens mee aan het verduurzamen van Nederland.
 
 
Telfort Zakelijk is 100% dochter van KPN. Telfort biedt onder andere mobiele- en data-abonnementen aan. Deze abonnementen maken gebruik van het zeer stabiele en kwalitatieve KPN-netwerk*. Telfort Zakelijk is gebouwd op de onderstaande 4 pijlers:
 
  1. Duidelijkheid: Door de overzichtelijke facturen, website en een online platform waar u alles over uzelf als klant kunt inzien is Telfort Zakelijk te bestempelen als erg duidelijk en klantvriendelijk.
  2. Kwaliteit: Door gebruik van het KPN-netwerk is de kwaliteit van hun producten gewaarborgd. 
  3. Op Maat: U kunt uw abonnement aanpassen naar uw gebruik. Zo maakt u geen onnodig hoge kosten.
  4. Prijs: De kwaliteit van KPN met een zeer competitieve prijs, wie wil dat nou niet? 
 
Kortom: Houdt uook van Duidelijkheid, Kwaliteit, op Maat en ook nog een lage prijs? Dan bent u bij Telfort aan het juiste adres. 
*Telfort en KPN klanten worden gelijkwaardig behandeld op het KPN-netwerk, ook wanneer het extreem druk is
 
T-Mobile
Wanneer we het hebben over ‘het best geteste mobiele netwerk van Nederland’, ‘Unlimited’ en de kleur magenta, dan schiet er bij vrijwel iedereen één provider te binnen: T-Mobile. T-Mobile is de derde provider van Nederland met ruim 3 miljoen abonnees. Dagelijks maken ruim 2 miljoen abonnees gebruik van hun 4G netwerk. Het T-Mobile-netwerk is voor het derde jaar op rij als beste getest en scoorde in 2018 977 van de 1000 punten in de jaarlijkse toonaangevende P3-benchmark. Dankzij T-Mobile haar nieuwe netwerk hebben ze hun ‘slechte’ naam uit het 3G-tijdperk achter zich kunnen laten. Het huidige relatief jonge 4G netwerk is al voorbereid op de nabije toekomst waarin 5G de standaard zal gaan worden. T-Mobile heeft als doel om in 2020 een landelijk dekkend 5G-netwerk te hebben en neemt hierin het voortouw ten opzichte van andere providers. Als enige provider met een eigen netwerk biedt T-Mobile Onbeperkt Bellen + Onbeperkt Data aan. Hierdoor hoeft u nooit meer om te kijken naar uw verbruik binnen de Europese Unie. Wat vaak vergeten wordt is dat ook voor klanten die (veel) minder of geen data verbruiken genoeg keuze is bij T-Mobile. Tel hier de gunstige tarieven, maandelijks opzegbare abonnementen en goed bereikbare klantenservice bij op en T-Mobile kan zomaar de beste keuze voor uw organisatie zijn.
 
VodafoneZiggo
Vodafone, de rode provider van Nederland, is qua gebruikersaantallen op haar mobiele netwerk de tweede provider van Nederland. Vodafone is in 2016 gefuseerd met LibertyGlobal. LibertyGlobal heeft op haar beurt Vodafone laten fuseren met Ziggo. Door de samenwerking met Ziggo staat Vodafone tegenwoordig bekend als: VodafoneZiggo. Met deze alliantie wil VodafoneZiggo vanaf 2020 het ‘netwerk van de toekomst’ aanbieden met als doel: een nog stabieler, sneller en slimmer netwerk. Groot voordeel van VodafoneZiggo is dat zij, net als KPN, een vast én mobiel netwerk hebben. Door hun kennis op beide gebieden te combineren zorgt VodafoneZiggo voor een complete gebruikservaring. Dankzij VodafoneZiggo haar visie, missie en strategie, zal hun 5G-netwerk welke een perfecte aanvulling is op haar Internet of Things-netwerk in 2020 af zijn. Buiten deze innovaties kunt u doordat Vodafone over de gehele wereld gevestigd is ook buiten Europa genieten van voordelige databundels. Op reis naar Azië, Zuid-Amerika of waar dan ook ter wereld? Vodafone heeft vrijwel altijd een voordeelbundel welke bij u past. Tel hier de moderne MyVodafone omgeving, professionele klantenservice en extra voordelen wanneer u gebruik maakt van zowel Vodafone als Ziggo diensten bij op, en VodafoneZiggo kan zomaar voor uw organisatie de beste provider zijn.
 
 
Maakt u momenteel gebruik van mobiele en/of data-abonnementen en heeft u hierover advies nodig? MaXXus is partner van KPN, Telfort, T-Mobile en VodafoneZiggo. Hierdoor kunnen wij u onafhankelijk en vrijblijvend adviseren wat te doen met uw abonnementen in uw specifieke situatie.
 

Telefoneren uit de Cloud

video schaalbaar

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer