Waarom zou u MaXXus als tussenpersoon inschakelen? U kunt toch ook direct bij een willekeurige provider uw abonnementen afsluiten of verlengen?

MaXXus geeft u een onafhankelijk advies afgestemd op uw belgedrag (waar een provider enkel naar haar eigen portfolio en mogelijkheden kijk). Onze specialisten houden de veranderingen in de mobiele telefoniewereld voor u bij.

Door de ontwikkelingen van tariefstellingen op zowel spraak als data nauwlettend in de gaten te houden, kunnen wij u adviseren omtrent  de juiste keuzemogelijkheden voor uw mobiele bedrijfsomgeving. Zo bent u er zeker van dat u altijd het meest voordelige zakelijke spraak en data abonnement heeft.

Abonnementsadvies

MaXXus adviseert u graag wat het beste abonnement met een mogelijke data toevoeging is in uw situatie. Hiermee kiezen we gezamenlijk voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zelfs het verlengen van uw huidige abonnementen kan u financieel voordeel opleveren. MaXXus helpt u bij de keuze van een geschikte provider en het juiste abonnementstarief. Welke provider het beste bij uw bedrijf past hangt af van het belgedrag van uw medewerkers. Er verandert heel wat in de wereld van de mobiele telefonie. Er is bijna een studie voor nodig om uit te zoeken wat de beste provider voor uw bedrijf is. MaXXus kan u helpen bij het kiezen van een geschikte provider.

Contractbeheer

Nadat u een contract heeft afgesloten bij een mobiele provider kan MaXXus uw contract beheren. MaXXus houdt de looptijd en tariefstelling van uw huidige contract bij en nog belangrijker uw mobiele facturen. Als uw contract tegen het einde loopt, adviseren wij u over de beste alternatieven. Door de snelle veranderingen in de markt kan dit lonend zijn. Immers, wat vorig jaar nog een goede deal was, kan dit jaar minder voordelig uit de bus komen.

Telefoneren uit de Cloud

video schaalbaar

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer