• Mobiel

    Onafhankelijk advies met optimale bereikbaarheid

De mobiele telefoon is voor velen een onmisbaar apparaat geworden.

Achter elke smartphone gaat echter een Mobiele Provider schuil die op haar beurt weer verschillende mogelijkheden op spraak, data en Vast/Mobiel integratie biedt. MaXXus geeft onafhankelijk advies op zowel toestel als abonnementsniveau. In de huidige communicatiemarkt gaan de ontwikkelingen snel. Een goed advies en hulp bij het maken van de juiste keuzes is daarbij geen overbodige luxe.

MaXXus Field Service

De smartphone: niet weg te denken uit het straatbeeld en het zakenleven. Stelt u zich voor, u heeft net een nieuwe smartphone of tablet van bijvoorbeeld Apple, Samsung of Huawei gekocht en deze vertoond uit het niets gebreken. Wat nu!? U bent niet bereikbaar, waar moet het toestel naartoe? Wat moet ik doen? Wij kunnen u de ideale oplossing bieden: MaXXus Field Service. Voor alle nieuwe smartphones en tablets kunnen wij een ‘Garantie met Vervangservice’ afsluiten. Door deze alles omvattende dienst af te nemen, wordt bij schade direct actie ondernomen om u en uw toestel zo snel mogelijk weer ‘up and running’ te krijgen. Dit alles al af te sluiten vanaf één euro per device per maand. Meer weten over MaXXus Field Service? Neem contact op met een van onze adviseurs op telefoonnummer 070- 307 66 00!

KPN EEN Mobiel

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten waaronder mobiele abonnementen. Miljoenen klanten vertrouwen op het zeer betrouwbare mobiele netwerk van KPN. Het motto van KPN is: ‘Voel je vrij’. Met dit motto in haar achterhoofd maakt KPN technologie begrijpelijk en eenvoudig. Geen moeite, Geen gedoe. Een stabiele verbinding zowel op het werk, thuis en onderweg zodat u altijd bereikbaar en online kunt zijn, waar ook in Nederland en daarbuiten. Dat is waar KPN voor staat. Leuke bijkomstigheid is dat KPN klimaatneutraal opereert. Wanneer u dus klant bent of wordt van KPN maakt u gebruik van een betrouwbaar en stabiel netwerk en helpt u eveneens mee aan het verduurzamen van Nederland.

Vodafone

Vodafone, de rode provider van Nederland. Door de samenwerking met Ziggo staat Vodafone tegenwoordig bekend als: VodafoneZiggo. Met deze alliantie wil VodafoneZiggo vanaf 2020 het ‘netwerk van de toekomst’ aanbieden met als doel: een nog stabieler, sneller en slimmer netwerk. Dankzij VodafoneZiggo haar visie, missie en strategie, zal hun 5G-netwerk welke een perfecte aanvulling is op haar Internet of Things-netwerk in 2020 af zijn. Buiten deze innovaties kunt u doordat Vodafone over de gehele wereld gevestigd is ook buiten Europa genieten van voordelige databundels.

T-Mobile

Wanneer we het hebben over ‘het best geteste mobiele netwerk van Nederland’, ‘Unlimited’ en de kleur magenta, dan schiet er bij vrijwel iedereen één provider te binnen: T-Mobile. Het T-Mobile-netwerk is voor het derde jaar op rij als beste getest en scoorde in 2018 977 van de 1000 punten in de jaarlijkse toonaangevende P3-benchmark. Het huidige relatief jonge 4G netwerk is al voorbereid op de nabije toekomst waarin 5G de standaard zal gaan worden. T-Mobile heeft als doel om in 2020 een landelijk dekkend 5G-netwerk te hebben en neemt hierin het voortouw ten opzichte van andere providers. Als enige provider met een eigen netwerk biedt T-Mobile Onbeperkt Bellen + Onbeperkt Data aan.


Copyright © 2023 Maxxus Comunications. All rights reserved