• Microsoft Defender voor bedrijven

    Cybersecurity vraagt om specialistische IT-kennis. Dat is voor het MKB zelf niet altijd optimaal te regelen.

Cybersecurity vraagt om specialistische IT-kennis. Dat is voor het MKB zelf niet altijd optimaal te regelen. Natuurlijk kunt u met de upgrade naar Microsoft Defender voor bedrijven zelf de security regelen en computers op afstand beheren. Maar mogelijk leidt dit te veel af van het ondernemen zelf. Daarom kiezen steeds meer ondernemers ervoor om cybersecurity uit handen te geven. Hierdoor bent u ook buiten kantooruren optimaal beschermd, doordat het netwerk continu in de gaten wordt gehouden. U hoeft niet meer te denken aan back-ups, updates, beveiligingspatches, trainingen en regelmatige netwerktesten. Dit gaat MaXXus voor u verzorgen.

Met Microsoft Defender voor bedrijven zijn de apparaten van uw bedrijf beter beschermd tegen ransomware, malware, phishing en andere bedreigingen. Het hoort standaard bij zowel Windows 10 als Windows 11 en is tevens beschikbaar voor alle andere computers, maar ook smartphones.

Microsoft Defender for Office 365 Plan 1 beveiligt e-mail, bestanden en Office 365-toepassingen tegen onbekende en geavanceerde aanvallen.


Copyright © 2023 MaXXus ICT & Telecom. All rights reserved