• Microsoft 365 voor bedrijven

    Microsoft is heden ten dage bijna niet meer weg te denken in ons bedrijfslandschap.

De moderne werkplek zorgt ervoor dat je kunt werken waar je maar wilt, thuis, op de zaak of onderweg. Het is dan van groot belang dat je veilig en gemakkelijk kunt werken in je online omgeving. Microsoft 365 met Microsoft Teams biedt deze mogelijkheid om medewerkers veilig en op elke locatie te laten (samen) werken.

Productiviteit op elke locatie; krijg werk gedaan en blijf in contact, of je nu extern werkt of op locatie. Chatten, documenten delen in de Cloud, samenwerken met behulp van Office-apps en contact houden via e-mail en agenda.

Je bedrijf beveiligen; help bedrijfsgegevens te waarborgen met ingebouwde beveiligingsfuncties, verdediging tegen cyberbedreigingen, klantgegevens beter beveiligen, apparaten helpen beveiligen en gebruikers en apparaten eenvoudig beheren.

Kosteneffectief; Stroomlijn IT-installatie, -beheer, en –kosten met één productiviteitsoplossing. Verbeter de gebruikersproductiviteit, bespaar op automatisering en IT en verklein de kosten van beveiligingsrisico’s.

Microsoft biedt verschillende abonnementen die zijn ontworpen voor bedrijven uit elke branche, waarbij het aantal medewerkers geen rol speelt. Van Microsoft 365 Business basic tot Microsoft 365 Business Premium. Heeft u alleen Microsoft Office- toepassingen nodig, dan is daar ook een apart abonnement voor beschikbaar. Microsoft 365- apps voor bedrijven.

Meer weten over de mogelijkheden die Microsoft 365 Business voor uw bedrijf te beiden heeft. Bel met één van onze specialisten voor een vrijblijvend advies. 070 307 66 00.


Copyright © 2023 Maxxus Comunications. All rights reserved