Skip to main content

Infrastructuur

Een optimale lokale ICT-infrastructuur is belangrijk omdat het de basis vormt voor een efficiënte en betrouwbare bedrijfsvoering.

Een optimale lokale ICT-infrastructuur, denk hierbij aan routers, firewalls, switches en professionele WiFi omgevingen, is belangrijk omdat het de basis vormt voor een efficiënte en betrouwbare bedrijfsvoering. Het kan u helpen bij het verminderen van downtime, het verhogen van de productiviteit en daarmee het verbeteren van uw klanttevredenheid. Bovendien kan een goede infrastructuur uw bedrijf in staat stellen om zich sneller aan veranderende marktomstandigheden aan te passen en nieuwe technologieën te implementeren. In het algemeen kan een goede infrastructuur de concurrentiepositie van uw bedrijf versterken en bijdragen aan de groei en winstgevendheid. De ICT-infrastructuur kan worden gezien als de “Aorta” van uw organisatie!

Wij merken dat het Redundant uitvoeren van lokale infrastructuur vaak niet de aandacht krijgt die het nodig heeft. Redundant betekent dat er meerdere systemen / hardwarecomponenten zijn die dezelfde taken uitvoeren, zodat er een back-up beschikbaar is dat automatisch overneemt als het primaire systeem uitvalt. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er meerdere servers zijn die dezelfde data opslaan, of dat er meerdere internetverbindingen zijn die gebruikt kunnen worden als een van de verbindingen uitvalt.

Ook het plaatsen van een Ups noodstroomvoorziening is een goed voorbeeld van het redundant uitvoeren van ICT-Infrastructuur. Door redundantie toe te passen, kan de beschikbaarheid, betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid van de infrastructuur worden verhoogd.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of stel uw vraag.

Your message here