Skip to main content

KPN EEN MKB

KPN biedt met KPN EEN MKB flexibele oplossingen en diensten voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland.

KPN EEN MKB

Maakt het mogelijk dat uw medewerkers altijd en overal kunnen communiceren en samenwerken. Vanaf elk apparaat en tegen een vast bedrag per medewerker per maand.

Eén oplossing voor uw totale communicatie omgeving

Het aantal mogelijkheden voor interactie en communicatie groeit: chat, video- conferencing, vaste en mobiele telefonie of online samenwerking. Bovendien vloeien communicatiekanalen steeds meer in elkaar over. Om al deze mogelijkheden zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten bieden wij u KPN EEN. KPN EEN MKB is een reeks van diensten en oplossingen voor uw totale communicatie omgeving, die meegroeit met de ontwikkeling van uw bedrijf.

Een groot voordeel van KPN EEN is dat u het gefaseerd kunt inzetten; u kunt ervoor kiezen stap-voor-stap uw dienstverlening uit te breiden en gefaseerd per dienst over te stappen naar KPN ÉÉN. De diensten die onder KPN EEN vallen is het meest geschikt voor bedrijven tussen de 2 tot 500 medewerkers. KPN EEN is een integrale oplossing voor uw ICT-omgeving. Een oplossing die bovendien makkelijk schaalbaar en centraal beheersbaar is tegen een vast maandelijks bedrag.

MaXXus biedt onder andere de onderstaande KPN EEN modules die u af kunt nemen. Van elke module een aparte dienstbeschrijving beschikbaar met meer detailinformatie. Deze kunt u altijd telefonisch bij ons opvragen.

  • Internet: KPN EEN MKB biedt snelle en betrouwbare internetverbindingen via verschillende technologieën, zoals DSL, glasvezel en 4G.
  • Telefonie: KPN EEN MKB biedt telefoniediensten zoals vast-mobiel integratie, voicemail en conferentieopties voor bedrijven.
  • Mobiele telefonie: KPN EEN MKB biedt mobiele telefoniediensten voor bedrijven, waaronder abonnementen, roaming en data-opties.
  • Cloud-diensten: KPN EEN MKB biedt clouddiensten zoals online opslag, back-up en Cloud telefonie oplossingen voor bedrijven.
  • Beveiliging: KPN EEN MKB biedt beveiligingsdiensten zoals firewall, anti-spam en encryptie voor bedrijven.
  • Zakelijke televisie: KPN EEN MKB biedt zakelijke televisie diensten voor bedrijven.
  • Integratie met ERP/CRM pakketten: KPN EEN MKB biedt de integratie met ERP/CRM systemen voor bedrijven.

MaXXus ICT & Telecom is trots op het  ‘Excellence business partnership’ met KPN.

KPN EEN Flexibiliteit

KPN EEN maakt het mogelijk om naar eigen wens één of meerdere modules uit de dienst af te nemen. Dit geeft u de flexibiliteit om uw ideale communicatiepakket samen te stellen. Waar u ook voor kiest, u kunt altijd rekenen op de beloftes van KPN EEN: één contract, één vaste prijs, één telefoonnummer, één voicemail, één factuur en één aanspreekpunt. MaXXus Managed Services zorgt daarnaast voor een 24x7 optimale service- en dienstverlening op uw gehele KPN EEN dienstenpakket.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of stel uw vraag.

Your message here