Skip to main content

MAXXUS MANAGED SERVICES

VEILIGHEID EN FLEXIBILITEIT IN ÉÉN

Met onze Managed Services is MaXXus uw betrouwbare partner voor het pro actief beheren en optimaliseren van uw ICT & Telecom omgeving. Bedrijfsgegevens en vaak vertrouwelijke informatie moeten altijd en veilig op elk moment beschikbaar zijn. Profiteer van een stabiele en goed functionerende ICT-infrastructuur, waarbij bedrijf en medewerkers optimaal genieten van de ideale werkplek.

MaXXus Managed Services zijn inclusief:

Benodigde licentie(s), Support tijdens kantooruren of op basis van 24x7, Proactieve monitoring, Patchmanagement en Vervanging hardware bij defect.

BOUWSTENEN

Bouwstenen zijn het fundament van uw bedrijf. Onze Managed Services worden als separate bouwstenen aangeboden en elke bouwsteen heeft een vaste en scherpe all-in maandprijs. Zo weet u op voorhand welke vaste kosten onze diensten met zich meebrengt. Dit geeft rust en zorgt ervoor dat u niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan.

GEBRUIKERS BOUWSTENEN

De gebruikers bouwstenen zorgen voor een optimale,  veilige en flexibele werkomgeving. De moderne werkplek vraagt om flexibiliteit. Wij zorgen dat overal gewerkt kan worden, op kantoor, thuis of onderweg! 

Your message here