KPN ÉÉN MKB Mobiel

De mobiele telefoon is voor velen een onmisbaar apparaat geworden.

Achter elke smartphone gaat echter een Mobiele Provider schuil die op haar beurt weer verschillende mogelijkheden op spraak, data en Vast/Mobiel integratie biedt. MaXXus geeft onafhankelijk advies op zowel toestel als abonnementsniveau. In de huidige communicatiemarkt gaan de ontwikkelingen snel. Een goed advies en hulp bij het maken van de juiste keuzes is daarbij geen overbodige luxe.

KPN ÉÉN MKB zakelijk mobiel biedt meer

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten waaronder mobiele abonnementen. Miljoenen klanten vertrouwen op het zeer betrouwbare mobiele netwerk van KPN. Het motto van KPN is: ‘Voel je vrij’. Met dit motto in haar achterhoofd maakt KPN technologie begrijpelijk en eenvoudig. Geen moeite, Geen gedoe. Een stabiele verbinding zowel op het werk, thuis en onderweg zodat u altijd bereikbaar en online kunt zijn, waar ook in Nederland en daarbuiten. Dat is waar KPN voor staat. Leuke bijkomstigheid is dat KPN klimaatneutraal opereert. Wanneer u dus klant bent of wordt van KPN maakt u gebruik van een betrouwbaar en stabiel netwerk en helpt u eveneens mee aan het verduurzamen van Nederland.

KPN ÉÉN MKB Mobiel mogelijkheden

Klanten willen flexibiliteit, zorgeloosheid en betrouwbaarheid. Met KPN EEN MKB Mobiel biedt een flexibel abonnement met onbeperkte bundels, op het betrouwbare mobiele netwerk van KPN. Het abonnement is maandelijks aanpasbaar en geeft de mogelijkheid tot Unlimited data en bellen! Daarnaast kan er gekozen worden voor een Extra Voordeel Landen bundel voor de 24 meest populaire bestemmingen buiten de EU. Een roaming bundel met een databundel van 1GB. Met KPN EEN MKB Mobiel heeft elke medewerker een passend abonnement. Naast gratis opties als het delen van minuten en data, online inzichten, Business Voicemail en KPN Premium HotSpots kunnen gebruikers ook kiezen voor betaalde opties zoals; toestelbundels, extra Data Sim, Vast IP-adres en Mijn Vergadernummer.

Heeft u vragen over KPN ÉÉN MKB Mobiel neem dan contact op met één van onze adviseurs op het telefoonnummer 070 307 66 00.

Copyright © 2021 Maxxus Comunications. All rights reserved