Skip to main content

Wij zijn 'Excellence Partner' van KPN

MaXXus ICT & Telecom is ‘Excellence business partner’ van KPN.

Als Excellence business partner gaan we nog een stap verder dan u van ons gewend bent. Het is een nieuwe formule, die uitsluitend is voorbehouden aan volledig gecertificeerde business partners van KPN. We zijn daarom trots op deze kwalificatie, temeer omdat we daarmee uw Excellence business partner in deze regio zijn!

Als Excellence business partner verzorgt MaXXus het gehele KPN EEN traject voor u. Naast verkoop en advies, verzorgen we ook de levering, installatie, service en facturatie. Kortom, met MaXXus als KPN Excellence Business Partner heeft u een professionele, gecertificeerde partner naast u staan. Ook voor u is onze ‘promotie’ daarom goed nieuws. Als KPN Excellence Business Partner staan we altijd voor u klaar!

Als Excellence partner bieden we u een groot aantal voordelen:

U kunt rekenen op betrouwbare totaaloplossingen op het gebied van telecom en ICT, twee disciplines die meer en meer ineen schuiven. Voor alle diensten kunt u bij ons terecht, van KPN EEN tot clouddiensten. Schakelen tussen verschillende leveranciers is er daardoor niet meer bij: u kunt rekenen op geïntegreerde oplossingen. Bij vragen heeft u voortaan aan één aanspreekpunt genoeg.

P.S. Wilt u weten wat wij als Excellence business partner voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak.

Your message here