Heeft u er wel eens bij stil gestaan hoeveel zaken u tegenwoordig telefonisch regelt? U verkoopt aandelen, boekt een ticket voor een zakenreis naar Parijs en maakt geld over naar uw leverancier.

Tot uw verbazing blijkt u na enkele dagen echter volgens het reisbureau op reis te gaan naar Peru en heeft de bank geld overgemaakt op de rekening van de verkeerde leverancier

Wat zal het dan een verademing zijn als het bedrijf waarmee u telefonisch zaken heeft gedaan, gebruik maakt van voice recording apparatuur van MaXXus. De duidelijke telefonische opdracht die u heeft gegeven is immers digitaal vastgelegd met extra informatie als datum, tijd en telefoonnummer. Na excuses van de bank en het reisbureau komt alles voor u gelukkig weer goed.

Zo is de MaXXus apparatuur achter de schermen onvermoeibaar bezig vast te leggen wat voor beide partijen in een telefonische transactie van belang is. Ook in uw bedrijf kan het van belang zijn dat er telefoongesprekken worden opgenomen.

Hoe blijft het werken?
In het systeem zijn op uw verzoek extra zekerheden in te bouwen omdat u natuurlijk geen gesprek wilt missen. Door het systeem bijvoorbeeld (deels) redundant uit te voeren, te voorzien van datastorage of back-up, bent u er zeker van dat het systeem onder alle omstandigheden operationeel blijft en er geen opgenomen gesprekken verloren gaan. Daarnaast staat de servicedienst van MaXXus gedurende 7 dagen per week, 24 uur per dag paraat om u te assisteren.

Ik wil meer weten!
De Voice Recording apparatuur is typisch een product dat het gebruik van meerdere zintuigen vereist om het te kunnen ervaren. Wij nodigen u dan ook uit deze apparatuur te zien, te voelen en natuurlijk te horen. Voor iedere toepassing levert MaXXus de juiste oplossing, of het nu een individuele oplossing betreft voor één gebruiker of systemen voor het monitoren van alle lijnen van een meldkamer of call center.

Informeer eens naar de mogelijkheden bij uw contactpersoon bij MaXXus.

Plantronics ; Empower yourself

Plantronics Power

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer