• Digitale handtekening

    Een uniforme digitale handtekening is een standaard format die wordt gebruikt door een bedrijf of organisatie in al haar digitale communicatie.

Een uniforme digitale handtekening is een standaard format die wordt gebruikt door een bedrijf of organisatie in al haar digitale communicatie. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een combinatie van tekst, afbeeldingen en hyperlinks, zoals de naam van de afzender, de naam van het bedrijf, een telefoonnummer, een e-mailadres en een website-URL.

De uniforme digitale handtekening wordt in overleg professioneel opgemaakt en medewerkers krijgen deze automatisch als afsluiting van hun zakelijke e-mails of andere digitale communicatie.

Het doel van een uniforme handtekening is om de digitale communicatie van een bedrijf te professionaliseren en te versterken, door bijvoorbeeld de merk- of bedrijfsbekendheid te verhogen. Daarnaast kan het ook worden gebruikt om effici├źnter te communiceren, bijvoorbeeld door standaardinformatie zoals telefoonnummers en e-mailadressen in de handtekening op te nemen.


Copyright ┬ę 2023 MaXXus ICT & Telecom. All rights reserved