Heeft u ook nog een GSM ergens ongebruikt ver weg liggen in een la? Vanaf nu kunt u via MaXXus Communications uw oude GSM’s inleveren en hier mogelijk niet alleen een financieel voordeel uit halen, maar tegelijkertijd ook meehelpen aan een beter milieu! 

Wat betekent het voor u?
Doe uw voordeel mee en ruil uw oude mobiele telefoons in. De mogelijkheid is er om meerdere toestellen tegelijk in te ruilen, zowel werkende als niet werkende toestellen kunnen ingeleverd worden. Na inlevering van uw oude GSM zal de vergoeding worden vastgesteld.
 
Een eventuele vergoeding van het toestel zal opgeslagen worden in uw eigen hardware depot. Aan het eind van elk jaar zal een vast percentage van alle vergoedingen gedoneerd worden aan een goed doel.
 
Benieuwd naar de eventuele waarde van uw verouderde gsm toestel? Stuur een e-mail met uw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen contact met u op om u verder te informeren. Natuurlijk kunt u ook bellen met 070-3076666. 
 
Inruil van uw oude GSM’s betekent dus niet alleen een financieel voordeel, maar u helpt automatisch mee aan een beter milieu!
 
Wat gebeurt er met de mobiele telefoons?
Alleen al in de Benelux liggen miljoenen telefoons ongebruikt in een la. Deze miljoenen telefoons worden uiteindelijk als afval weggegooid. Dit is niet de meest milieuvriendelijke oplossing. Daarom gaat MaXXus Communications met Ecowave samenwerken. Ecowave heeft diverse services ontwikkeld voor de retail, overige bedrijven, de consument en het goede doel. 
 
Met de groei van het aantal oude mobiele telefoons, is recycling het laatste middel dat toegepast kan worden. Vanwege de technische levensduur kan 80 tot 90% van de ingezamelde GSM’s worden hergebruikt. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor mensen in de minder welvarende delen van de wereld. De communicatie in deze delen van de wereld kan verbeteren, wat ook een positief effect heeft op de economie in die landen. 
 
Producten die niet meer voor hergebruik in aanmerking komen, worden aangeboden aan een recycling partner, die de toestellen op professionele wijze ontmantelt. Een groot deel van de materialen kan worden teruggewonnen voor hergebruik in nieuwe producten.

Telefoneren uit de Cloud

video schaalbaar

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer