MaXXus

Naar aanleiding van de verscherpte kabinetsadviezen t.a.v. het coronavirus heeft MaXXus BV een aantal maatregelen genomen. MaXXus BV vindt het belangrijk om zowel voor haar klanten en voor haar medewerkers te zorgen. Dat zit ook in onze kernwaarden. We kunnen niet voorkomen dat het virus zich in onze organisatie kan verspreiden. Wel willen we de kans dat dit gebeurt, beperken. In dat kader is besloten dat elke afdeling is opgedeeld in twee sub-teams, A en B. De A en B teams zijn uit elkaar gehaald, waardoor er minimale kans bestaat dat er meerdere collega’s met dezelfde expertise uit kunnen vallen. Hiermee hopen we ook verdere besmetting te minimaliseren.

Indeling sub-teams: wat geldt er?
Men is ingedeeld in team A of B. Onderling ruilen is niet toegestaan.
- Team A: Je blijft op kantoor je werkzaamheden voortzetten.
- Team B: Je blijft thuis en kan je werkzaamheden daar uitvoeren.
Mocht iemand uit team B onverhoopt ziek worden dan zal een collega uit team A verzocht worden naar huis te gaan.

Onze serviceafdeling is gewoon bereikbaar op telefoonnummer 070-3076688. Natuurlijk kunt u wijzigingen en doorschakelingen naar een thuiswerkplek ook via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doorgeven. Wij hebben extra mensen ingezet om alle aanvragen snel te kunnen behandelen.

Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk op afstand te helpen. Eventuele bezoeken op locatie zullen zoveel mogelijk worden beperkt en kunnen alleen in overleg doorgang vinden.

Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval t/m 6 april 2020.

Voor vragen en/of hulp rondom thuiswerkplekken en telefonische bereikbaarheid vanuit huis kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. U kunt ons in dat geval bereiken op 070-3076600 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij hopen hiermee de gezondheid van onze klanten en medewerkers en de continuiteit van onze werkzaamheden te borgen.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Wie zijn wij?
MaXXus is een dynamisch ICT-bedrijf en daarom altijd op zoek naar (jong) talent. We werken in een hecht, ruimdenkend en divers team. Hierdoor zal je merken dat bij ons niet wordt gekeken naar functie, leeftijd of geslacht. Dankzij onze teamsamenstelling stralen wij plezier en enthousiasme uit in ons werk en naar onze klanten. MaXXus is op zoek naar een ICT Engineer (startende functie) die graag onderdeel wil worden van ons team. Je gaat onder andere de onderstaande werkzaamheden uitvoeren:

- Het opleveren van diverse typen internetverbindingen.
- Het installeren van nieuwe telefonie oplossingen veelal uit de Cloud, in de ruimste zin van het woord.
- Installatie en implementatie van routers, switches en professionele WIFI omgevingen.
- Ondersteuning van onze Service Desk wanneer nodig.

Wij vragen:
Recent afgeronde MBO, maar liefst HBO opleiding
Netwerk kennis is een Pré 
Zelfstandig en in teamverband kunnen functioneren
Een servicegerichte instelling
In het bezit van een geldig rijbewijs (B)

Wij bieden:
- Een gedegen (interne) opleiding waar nodig
- Auto van de zaak
- Laptop
- Een prettige werksfeer
- Marktconforme beloning
- Doorgroeimogelijkheden


Voor informatie kun je bellen naar 070-3076666 (vraag even naar Ron Raaphorst of Sabine van Leeuwen). Je kunt ons natuurlijk ook mailen, liefst met CV, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Sabine.