De naam Sennheiser is al meer dan 60 jaar hét synoniem voor producten van topkwaliteit en de beste maatwerk oplossingen voor elk aspect van de opname, transmissie en reproductie van geluid.

 

Wij bieden u een zeer compleet assortiment van microfoons, hoofdtelefoons, draadloze microfoonsystemen, conferentie- en rondleidingsystemen voor geluidstoepassingen in tal van branches. Deze middelgrote onderneming - gerund door de eigenaars van het familiebedrijf en met wereldwijd meer dan 1500 medewerkers in dienst - heeft haar hoofdkwartier in het Duitse Wedemark (Hannover).

 

Sennheiser heeft vier productieafdelingen. Twee in Duitsland, één in Ierland en de één in de Verenigde Staten. Het wereldwijde netwerk van verkoopfilialen en betrouwbare verkooppartners zorgt ervoor dat Sennheiser nauw in contact blijft met haar klanten en op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de markt.

 

Dankzij de grote Research & Development afdeling in Duitsland en een R&D-kantoor in Californië slaagt Sennheiser erin haar technologische voorsprong te behouden. De verschillende patenten en bekroningen, waaronder een Oscar, een Emmy, een Grammy en twee Duitse Industry Innovation Awards zijn het bewijs van het innovatieve dynamisme van deze onderneming.

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer